Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Eπιστολή του Ν.Παπαγγελή στους εκκοκκιστές

Επιστολή - έκκληση του προέδρου της ΤΕΔΚ Βοιωτίας

ΠΡΟΣ:
Ιδιοκτήτες εκκοκκιστηρίων ν. Βοιωτίας, κυρίους Μίχα, Σκαλπάνη, Αγγελούση, Μάρκου, Kομπότη
Κοιν.: 1. Νομάρχη Βοιωτίας
2. Βουλευτές Βοιωτίας
3.Δημάρχους Βοιωτίας
4.Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών
Λιβαδειάς
5. Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών
Θήβας
6. Επιμελητήριο Βοιωτίας
7. Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς
8. Εμπορικό Σύλλογο Θήβας
9. Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς
10. Εργατικό Κέντρο Θήβας
11. Τοπικά ΜΜΕ
ΘΕΜΑ: Τιμές αγοράς σύσπορου Βάμβακος
Κύριοι,
Πληροφορούμαστε ότι η τιμή αγοράς του σύσπορου βαμβακιού από τους παραγωγούς της Βοιωτίας θα κυμανθεί φέτος σε 0,27 ευρώ ανά κιλό, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί βαμβακοπαραγωγοί διαθέτουν το δικό τους προϊόν προς 0,32, όπως μας επιβεβαίωσε και σε τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας, κ. Θανάσης Κοκκινούλης.
Είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε πως η κατάσταση των αγροτών της Βοιωτίας είναι οριακή και ότι με την τιμή αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις οφειλές τους. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι μετά από τόσα χρόνια δραστηριοποίησης στη Βοιωτία και συνεργασίας με τους παραγωγούς, τις δημόσιες υπηρεσίες, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την αυτοδιοίκηση, επιθυμείτε την συνέχιση της συνεργασίας αυτής και την διασφάλιση καλού κλίματος για τις επιχειρήσεις σας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς όπως γνωρίζουμε και την ευαισθησία σας για τους αγρότες της Βοιωτίας. Κάνουμε λοιπόν έκκληση, να επανεξετάσετε την τιμή αγοράς του σύσπορου βάμβακος, που εκτιμούμε ότι κατ’ ελάχιστο πρέπει να εξισωθεί με αυτή που οι συνάδελφοί σας αγοράζουν από την Θεσσαλία. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου